SAMIO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 274 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Samio. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 22:29 Eten was voor een deel warm maar bijgerechten waren niet eens meer lauw. Bijna 2 uur moeten wachten op mijn bestelling. Dit is al de 2e keer dat dit gebeurd. Hiervoor was het altijd snel en goed. Ik bestel hier nooit meer iets.
25 nov 2022 om 21:08 Bestel nooit meer via thuisbezorgd.nl
25 nov 2022 om 20:20 Dik 2 uur moeten wachten op een lauwe lasagne…
25 nov 2022 om 20:04 We zitten al dik 2 uur te wachten en het is er nog steeds niet.
19 nov 2022 om 21:13 Bezorgtijd van bijna 2 uur. Niet meer normaal. Eerdere keren prima eten en bezorging. Nu echt niet. Broodjes misten. Friet niet geleverd. Kip gortdroog. Verlept groenvoer. Als er een volgende keer komt dan i.i.g. niet meer in het weekend.
19 nov 2022 om 19:31 Bezorgtijd van 2 uur! Belachelijk! Bezorgtijden in de App tijden kloppen niet en worden steeds aangepast.bllen krijg je alleen maar te horen dat het druk is en wel een keer komt. Lekker dan. Jammer, het was goed maar zullen nu wel wat anders zoeken.
19 nov 2022 om 18:54 Kapsalon was op z'n best lauw. Moest in de oven om op te warmen. Sla in de kapsalon wordt dan verlepte prut. Jammer van m'n geld.
6 nov 2022 om 19:22 Normaal geen klachten. De hotwings waren gewoon kippevleugeltjes, niet krokant en pittig en waren ook aangebrand. De salade bij de schotel bevatte geen appel komkommer. Heel jammer dit
6 nov 2022 om 15:14 Normaal altijd top. Gisteren niet. Lasagnebakje half gevuld. Normaal broodjes bij, nu niets. Aardappeltjes knetterhard, koud en heel weinig. Rijst met normaal lekkere salade, nu alleen appel/komkommer dreef in koude saus.
29 okt 2022 om 21:57 Eten was heerlijk!! Als optie gevraagd om op het raam te kloppen ivm slapende kinderen. Werd aangebeld, kinderen wakker. Moesten we nog delen ook Ook de kinderen vonden het lekker.
28 okt 2022 om 11:18 Het was weer goed verzorgd en erg lekker :)
24 okt 2022 om 11:25 het was lekker maar ik miste mijn pitabroodje